Compliment

Lieve lezers,

Een compliment krijgen is voor iedereen fijn. Of het nu is omdat je je tuin mooi hebt gemaakt of omdat je iets goeds hebt gedaan voor ander. Het maakt niet uit, iedereen hoopt dat hij of zijn eens een compliment krijgt van iemand. Het maakt je dag net een beetje mooier, het geeft je een goed gevoel. Te pas en te onpas strooien met complimenten is niet nodig en dat is ook weer wat overdreven. Maar ook een compliment geven is iets moois. Weten dat je door jouw compliment de dag van een ander weer net een beetje mooier is. Dat is toch ook een geweldig gevoel?

Nou hoor ik julie bijna denken: 'Leuk As, dat stukje over complimenten, maar wat heeft het met je boek te maken?' Nou als je het goed beschouwd helemaal niks, maar indirect toch weer heel veel. Gisteren schreef ik deze blog: http://astrid.auteursblog.nl/artikel/2169

Hierin maak ik de titel van mijn boek bekend. Vanmorgen ontving ik van mijn contactpersoon een mail met daarin haar complimenten voor de manier waarop ik de titel bekend maakte. En ja, daar heb ik de hele dag aan gedacht. Het maakte mijn dag net een beetje mooier. Door een simpele mail. Het kan dus mensen! Een compliment op zijn tijd kan je dag net een beetje meer kleur geven!

Dus ik zeg, geef morgen je buurman,buurvrouw, collega of wie dan ook een klein complimentje, het maakt jouw dag en die van de ander net een beetje kleuriger!

Liefs Astrid


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Compliment

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek