Een klein feestje

Lieve lezers,

Zojuist kreeg ik een mailtje van de uitgeverij! Ons harde werken is beloond. Er is goedkeuring gegeven aan het manuscript! Dat betekend dat het zo goed als foutloos is en dat het boek in productie wordt genomen! En dat is wel even een mijlpaal waarbij we een klein bescheiden feestje mogen vieren toch?.De verschijnings datum staat gepland op vrijdag 4 mei 2018.

En dan nu stil zitten en champange drinken tot het boek te bestellen is? Nee joh, daar heb ik helemaal geen tijd voor, het is zo vier mei. Er moet natuurlijk volop gepromoot worden en zoveel mogelijk mensen moeten weten dat het boek eraan komt. Ik krijg vanuit de uitgeverij promotiemateriaal tot mijn beschikking, die speciaal voor mij digitaal wordt ontworpen. Maar dan moet het natuurlijk nog overal bekend worden. Dus de foldertjes, visitekaartjes en posters moet ik zelf printen of laten drukken. Denk aan foldertjes, kaartjes en promotie kaarten bij de dokter in de wachtkamer, bij de bibliotheek en boekwinkels. Brutale mensen hebben de halve wereld tenslotte.

In het kader van brutale mensen, hoe kom je als niet vermogende Nederlander aan geld om dat allemaal te bekostigen, want je wilt natuurlijk niet met een flubberig kaartje of foldertje aankomen. Mijn gedachten daarover maken overuren, ken ik iemand die het kosteloos wil sponsoren vanuit een drukkerij? Nee die ken ik helaas niet. Crowdfunden? Dat durf ik niet zo goed, want ik wil natuurlijk ook dat al die mensen mijn boek kopen, dus als ze al geld gedoneert hebben voor mijn promotie, kopen ze dan het boek nog wel? Ik ga me er de komende dagen volop over buigen en in verdiepen.

Mocht je iemand weten die wil of kan sponsoren qua drukwerk, dan mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen, hetzelfde geldt natuurlijk voor een donatie in het kader van crowdfunden. Maar voel je zeker niet verplicht. Uiteindelijk zal de actie 'Help Astrid aan promotiemateriaal' ook wel weer allemaal op zijn pootjes terecht komen!

Keep you posted!

Liefs Astrid


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een klein feestje

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek