De cover!

Lieve lezers,

Het is eindelijk zover! Ik kan en mag met jullie de cover delen! En ik moet eerlijk zeggen dat ik er enorm trots op ben! De foto hiervoor is gemaakt door mijn oudste dochter Fenna. Zij wil van fotograferen haar beroep maken. Ze heeft nu als veertienjarige alvast een boekcover op haar CV staan, best iets om trots op te zijn.

Het boek is klaar, en ligt bij de drukker. Dat wil zeggen, er wordt eerst een proefexemplaar gedrukt en gekeken of deze aan alle eisen van de uitgeverij voldoet. Spannend moment! Nog een weekje wachten tot 4 mei, het is best snel gegaan allemaal! Vanaf 4 mei kan je het boek bestellen, via deze site, via boekscout of vraag ernaar bij je boekhandel hun kunnen hem in de computer voor je vinden! Wil je de release niet missen?! Je kan je nog aanmelden voor de promotiemail, via de button inschrijven, dan weet je zeker dat je niks mist!

Voor nu wens ik jullie een fijne koningsdag en hoop ik dat jullie volgende week vrijdag mijn boek gaan bestellen en lezen!

Keep you posted!

Liefs Astrid

P.S. Laat in de reacties een berichtje achter, vertel me wat je van de cover vindt, of een ander leuk bericht is altijd gezellig!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De cover!

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek