Nog drie dagen

Lieve lezers,


De spanning stijgt. Nog drie dagen te gaan en dan verschijnt:

'Mama ik ben een jongen' mijn kind is transgender, leven met genderdysforie

We hebben hier lang naar toe gewerkt. Niet alleen ik, maar ook de uitgeverij en mijn correctoren. Die vrijwillig hun vrije tijd hebben opgeofferd om mijn boek te corrigeren. Jeannette en Petra, enrom bedankt hiervoor! Om jullie vast een beetje nieuwschierig te maken zal ik de tekst van de achterkant vast plaatsen.

Op zijn vierde vertelt Kay, dan nog Britt, dat hij geen meisje meer wil zijn. In dit boek neem ik u mee langs de wegen die wij bewandelen. Vanaf Kay zijn vierde jaar, tot nu. Soms heel moeilijk begaanbare wegen, soms wandelen we er zo overheen. Het leven met genderdysforie binnen ons gezin en hoe wij moeten dealen met de (voor)oordelen van de maatschappij en de wereld om ons heen. 'Mama ik ben een jongen' zijn woorden die als ouder voor altijd in je hoofd blijven rondmalen, wetende dat het traject wat gevolgd moet worden loodzwaar is. Maar waarbij acceptatie van je kind altijd op de eerste plaats blijft staan.

Astrid Seip (IJsselstein, 1981)woont in Ridderkerk. Vijftien jaar getrouwd en moeder van drie kinderen. Astrid heeft altijd al een liefde voor boeken en schrijven gehad. De stap om dit boek te schrijven was geen makkelijke. Haar ervaringen als moeder van een kind met genderdysforie waren confronterend, het schrijven ging dan ook gepaard met de nodige tranen. Toch hoopt ze met dit boek ook andere ouders of mensen met weinig ervaring over dit onderwerp tot steun te kunnen zijn of te kunnen helpen om meer te weten te komen over genderdysforie en de acceptatie daarvan

Liefs Astrid


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nog drie dagen

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek