Eerste exemplaar

Lieve lezers,

Vandaag is het zover, de postbode kwam een langverwacht pakje door de brievenbus gooien! Het aller, allereerste gedrukte exemplaar van : 'Mama ik ben een jongen'- mijn kind is transgender, leven met genderdysforie.

Nu weet ik dat de post hier altijd wat later op de middag komt, maar als je zit te wachten op zoiets speciaals...duurt het alleen maar langer! Mijn jongste twee trokken een sprintje naar de brievenbus toen ze hem hoorde klepperen. "Mam, mam hij is er, Mammmmm!" De twee zijn bijna twaalf maar soms nog zo uitgelaten als een klein kind. Aan Kay de eer om het boek te mogen verlossen uit de envelop. En jeetje, wat is hij trots! "Mam, dat heb je heel goed gedaan, ik ben zo trots op jou". Zijn zus kon natuurlijk niet achterblijven en verwende mij met dezelfde woorden. Zo lief, en ja ik ben ook echt trots! Hij is zo mooi geworden! Mooier dan ik ooit had durven hopen.

Het boek is geen alledaags formaat, 17x17cm, maar jeetje wat pakt dat in mijn ogen enorm goed uit! Goed gedaan Boekscout! De coverfoto is ook echt mooi, gemaakt door mijn oudste dochter Fenna, iets bewerkt door de mensen die daar verstand van hebben, maar het resultaat is werkelijk verbluffend!

Nieuwsgierig? Nog heel eventjes geduld...vanaf morgen kan je hem bestellen via de website van boekscout en er komt op deze blog ook een knop te staan waarmee je gelijk kan bestellen. Ook heb ik vandaag een speciale Facebook pagina aangemaakt voor het boek. Een like is altijd erg leuk, maar een lief berichtje of (leuke ;-) ) recensie mag natuurlijk ook altijd!

https://www.facebook.com/Mama-ik-ben-een-jongen-162924397722053/?hc_ref=ARRuSN_O65OlBKYqYrvhbJ6HNUR9PnfUdkCDQNpqyO_kWPwBB1aFv3VIeliVOruNVcs&fref=nf

Liefs Astrid


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Eerste exemplaar

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek