Promotie van mijn boek

Lieve lezers,

Twee dagen is mijn boek nu verkrijgbaar. En nu begint eigenlijk het eigenlijk pas. Ik moet mijn boek zien te verkopen. Ik ben geen marketing-gigant, geen uitdrukkelijk verkooptalent dus dat is best nog moeilijk. Ik heb een klein netwerk op socialmedia. Hoe doe je dat dan? Gewoon zoveel mogelijk kenbaar maken op die sociale media dat je boek te verkrijgen is natuurlijk. Maandag of dinsdag gaat het persbericht eruit, ik heb een lijst gemaakt met zoveel mogelijk aderessen. Lokaal, uit mijn geboorteplaats, landelijk en zelf 'internationaal, net over de grens bij onze zuiderburen. In de hoop dat het het wordt opgepakt. De uitgeverij verstuurd deze persberichten dus dat moet zeker goedkomen, uit mijn hoofd zo'n 30 tot 35 adressen. Natuurlijk ook onderwerp gerelateerd. We wachten het ondertussen af. Ik hoop natuurlijk ook op de 'steun' van mijn sociale media vrienden, door mijn berichten en blogs zoveel mogelijk te delen. Alle beetjes helpen.

Het is vakantietijd, lekker weer dus de mensen zijn lekker buiten. Maar lekker een boek lezen in het zonnetje in de tuin is natuurlijk ook heerlijk. Terwijl ik dit bericht maak zit ik ook heerlijk met mijn laptop in het zonnetje in de tuin. Toch makkelijk die laptops! Zoals ik in mijn vorige blog al schreef heb ik op Facebook een eigen pagina aangemaakt voor mijn boek. "Mama ik ben een jongen" is de naam van deze pagina. Ik ben benieuwd naar de eerste recensies of berichten die er gaan komen van mensen die het boek gelezen hebben. Dat gaat natuurlijk niet zo snel, de mensen die er vrijdag snel bij waren om te bestellen krijgen het boek hopelijk nog voor hemelvaartsdag in huis.

Ik wens jullie een zonnige zondag...

Liefs Astrid

P.S. Nieuwsgierig geworden naar mijn boek? Op deze pagina staat een kopje "Mijn boek bestellen" klik daarop en alles wijst zich vanzelf! ;-)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Promotie van mijn boek

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek