Vraag voor de lezers...

Lieve lezers,

Het is alweer drie weken geleden dat mijn boek is verschenen. Er zijn in die drie weken een aantal mooie dingen op mijn pad gekomen, zo mocht ik naar RTV Rijnmond voor een radio interview, verscheen er een mooi artikel op hun website en stond er een mooi artikel in de lokale krant van Ridderkerk de Combinatie. Ook mocht bij de lokale radio, RTV Ridderkerk, komen voor een interview en heeft de krant Het Zuiden van Ridderkerk het persbericht bewerkt tot een artikel in hun krant afgelopen week. Deze pagina is 3112 keer bekeken en ook mijn Facebookpagina krijgt langzaamaan meer 'vind ik leuks'. Mijn boek is inmiddels twaalf keer besteld, dat zijn er vier per week. Het is niet slecht maar dat kan natuurlijk veel meer! En daar ben ik elke dag keihard voor aan het werk, in de hoop dat het zijn vruchten gaat afwerpen. Ik heb op verschillende plekken promotie materiaal achtergelaten, zo ook bij het VU medisch centrum in de wachtkamer waar we met Kay altijd komen. Ook daar op de balie liggen kaarten en flyers. Die zijn inmiddels op, dus moeten er nieuwe komen.

Het zou leuk zijn als ik een klein beetje jullie hulp kan krijgen door mijn blogs en berichten op Facebook te liken en te delen. Zodat er ook wat meer landelijke bekendheid aan wordt gegeven. Dat is best lastig in je eentje, daarom ook de hulp van jullie, de lezers van mijn berichten hier en op Facebook gevraagd.

Een warme zonnige groet,

Astrid


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik heb net je boek binnen. Jammer dat ik zo de deur uit moet, anders had ik het zeker in 1x uitgelezen. Zou nu ook graag je eerste boek willen lezen. Is die nog te koop? Via Bol.com zie ik alleen een e-book
Marja, op 22-06-18

Vraag voor de lezers...

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek