Te lang geleden

Lieve Lezers,

Het is veel te lang geleden dat ik wat van me heb laten horen. Persoonlijke omstandigheden en drukte zijn hiervan de oorzaak. Ondanks dat heb ik niet helemaal stil gezeten. Zo is Hart van Nederland vorige maand komen filmen en hebben een mooi item gemaakt over Kay, het onderwerp transgender en mijn boek. Ondanks dat ik het jaren geleden al eens gedaan heb blijft het toch elke keer weer spannend. Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na, zo heet mijn zoon geen 'Kee' maar 'Kaai' en ging het niet om een hormoon behandeling, daar is Kay namelijk nog veel te jong voor, maar om pubertijdremmers. Via de link hieronder is het terug te kijken.

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/britt-mama-ik-ben-een-jongen/

Ook heb ik ervoor gezorgd dat het boek online te bestellen is via de grote site's zoals, Bookspot, Libris en Bruna. Dat was even een heen en weer gebel en gemail, maar uiteindelijk is dat gelukt. En daar ben ik heel erg blij mee. De boekhandel in mijn eigen woonplaats heeft er een aantal op voorraad liggen in de winkel en ik hoop dat er binnenkort ook een aantal via de bibliotheken zijn te verkrijgen.

Ondanks het vele promotie werk wat ik online doe, en ook probeer via de media loopt het nog niet zo als ik zou willen. Ik had gehoopt dat ik rond deze tijd toch iets meer boeken verkocht zou hebben als dat er nu zijn verkocht. Wil ik te snel? Misschien wel, maar het is toch leuk als schrijver als je gelezen wordt. Ik ben me er enorm van bewust dat het boek een specifieke doelgroep aanspreekt, maar ook mensen die er meer over willen weten kunnen het boek prima lezen! Het is echt de moeite waard!

Nu staat de zomervakantie bijna voor de deur, dus ik hoop dat mensen het echt nog gaan bestellen om het te lezen op vakantie!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Te lang geleden

Nieuw boek in aantocht!

Te lang geleden

Vraag voor de lezers...

Interview

Promotie van mijn boek